Patru motive pentru care ar trebui să mă tratez în Turcia

1. În ultimii zece ani, mii de români preferă să se trateze în străinătate. Atunci când vorbim despre medicină, Turcia a devenit unul dintre cele mai puternice şi relevante sisteme de sănătate ale lumii. Din acest motiv, mii de români aleg anual să vină aici pentru tratarea unor suferinţe grave precum cancerul.

2. Amabilitatea și disponibilitatea personalului medical fac, de asemenea, diferenţa. Atât medicii, cât şi asistentele sunt foarte prietenoşi cu pacientul şi familia lui. Sistemul de sănătate a devenit renumit şi pentru că unele dintre cele mai prestigioase nume din medicină profesează aici. Astfel, Turcia este foarte atractivă nu doar pentru pacienţi, ci şi pentru medici.

3. Spitalele dispun de un departament care se ocupă special de pacienţii veniţi din străinătate care, odată ajunşi aici, se bucură de cazare, transport de la aeroport  şi asistenţă în limba maternă.

4. Aproximativ  10.000 de români apelează anual la clinici din Turcia pentru a trata cancerul, iar prețurile sunt cu 20-30% mai mici decât în Vest. O consultație la oncolog costă 150 de euro, procedurile de radioterapie – între 5.000 și 10.000 de euro, iar o zi de spitalizare – în jur de 350 de euro.

DISTRIBUIE