Despre mine

Salut, sunt Alice Abdi şi pot să te ajut! Înainte să aflu ce pot face pentru tine sau pentru cei dragi ţie, care se află într-o situaţie delicată din punct de vedere medical, dă-mi voie să mă prezint în câteva cuvinte.

Am ajuns în Turcia, ţara care avea să îmi ofere atâtea oportunităţi, în 2001, cu o bursă de studii. Timp de un an, am studiat intensiv limba turcă şi m-am familiarizat cu societatea şi cu frumosul oraş de pe Bosfor. Un an mai târziu, în 2002, am început cursurile la Universitatea Istanbul. 2006 a fost anul în care m-am înscris la programul de master în Relaţii Internaţionale şi Ştiinţe Politice la aceeaşi universitate. Tot în 2006 mi s-a oferit posibilitatea de a lucra în cadrul Anadolu Medical Center, aflat între primele 10 spitale din lume în ceea ce priveşte calitatea serviciilor medicale şi în top 5 din punct de vedere al tehnologiei utilizate în actul medical.

În 2014 am început colaborarea cu un alt centru medical de execelenţă, Liv Hospital, ca supervizor pe România şi pe ţările din Balcani. După doi ani, am primit oferta de a mă alătura echipei American Hospital şi Koç University Hospital, pe poziţia de coordonator al Departamentului de Relaţii Internaţionale al ambelor spitale. În fine, în 2017 am ocupat poziţia de Group Manager în cadrul Spitalului Universitar Yeditepe.

În 2018, în urma experienţei tragice pe care am trăit-o (tatăl mau a fost diagnosticat cu cancer de colon), am înţeles pe deplin ce înseamnă să te lupţi cu această boală cumplită, dar şi cât de dificil este să iei o decizie din postura de pesoană apropiată a unui pacient bolnav de cancer, am decis să îmi deschid propria companie de consultanţă medicală. Am fost şi sunt convinsă că din această poziţie, în baza experienţei pe care a acumulat-o în cele mai mari spitale din Turcia, voi putea să ajut mai mulţi oameni care trec prin situaţii asemănătoare, care au nevoie de consult de specialitate sau de tratamente inovatoare în sistemul medical din Turcia.

Îmi pun în slujba oamenilor experienţa mea, cunoştinţele acumulate în cei aproape 13 ani în care am ocupat diverse poziţii în spitalele din Istanbul, şi îi îndrum către doctorul potrivit, în funcţie de problemele de sănatate cu care se confruntă.

Fiecare centru medical din Turcia are departamente care excelează în diverse domenii, în fiecare spital există medici buni, însă e important ca pacienţii din România să aibă acces la medicul potrivit şi la cel mai bun tratament posibil. Acesta e rolul meu, să îi ajut pe cei care trec prin situaţii dificile să aibă acces la tratamente inovatoare şi, mai ales, eficiente, dar şi în condiţii financiare accesibile.

Am reuşit să facilitez accesul la consultaţii şi tratament de specialitate, în  cele mai mari spitale din Turcia, pentru peste 3.000 de pacienţi şi pot să te ajut şi pe tine!

Servicii oferite

Intermediere consultaţii medicale

Te îndrum către doctorul potrivit, în funcţie de problemele de sănatate cu care te confrunţi tu sau cei dragi ţie.

Vezi mai mult

Organizare vizită medicală la spitalele din Turcia

După obținerea opiniei medicale și acceptarea aspectelor financiare de către pacient, vom organiza împreună vizita medicală la Istanbul.

Vezi mai mult