Testimoniale

Am apelat la ajutorul doamnei Alice pentru că soţia mea avea o problemă la sân, pe care cu ajutorul lui Alice, a medicilor din Istanbul şi a lui Dumnezeu am rezolvat-o.

Suntem din Săgeata, judeţul Buzău. Doamna Alice a înţeles situaţia noastră, ne-a ascultat problemele apoi, ne-a îndrumat spre cel mai bun specialist în domeniu, astfel reuşind să trecem peste toate greutăţile.

Îi rămânem recunoscători doamnei Alice şi o recomandăm tuturor celor care se află în dificultate din punct de vedere medical şi au nevoie de tratamente profesioniste în spitalele din Turcia.

Sorin Tănase

Sunt din Constanţa şi am avut norocul să o cunosc pe Alice, iar cu ajutorul ei am depășit cu bine o problemă de sănătate. Mi-au fost ascultate toate temerile și am primit informații utile. Alice mi-a recomandat un medic de excepție, profesionist și extrem de eficient, doctor docent Fatih Aslan de la spitalul Koç University Hospital din Istanbul.

Alice este o persoana deosebită, competenţă, foarte comunicativă, o profesionistă desăvârșită. Îi mulțumesc și o recomand cu căldură deoarece este foarte ascultătoare și are o soluție pentru orice fel de problemă!

Bilal Samir

Sunt din Braşov, iar pe Alice am cunoscut-o într-un moment al vieții în care toate veștile îmi erau potrivnice. Toți medicii consultați în România ma asigurau că nu mă pot ajuta. Din copilărie, de la vârsta de 9 ani, când am suferit un grav accident de mașină, pana la vârsta maturității, ajunsă în ipostaza de mamă, soție, iubită, am trăit cu "sechelele" acestui accident. Mi s-au repetat imposibilităţile unei "îmbunătăţiri" a vieții mele, de către medicii din Braşov, Bucureşti, Cluj.

Nu am încetat, însă, să am încredere şi universul mi-a dat șansa să o întâlnesc pe Alice, un om minunat, extraordinar, care a luat legătura cu mai mulți specialiști din diferite centre universitare și medicale din Istanbul și m-a întâmpinat cu soluții, cu variante, cu sprijin, cu împărtășirea rezolvării altor cazuri asemenea mie (rezolvate cu succes), cu încurajări psihologice, emoționale, cu prietenie și sinceritate.

Am simțit pentru prima oară că cineva chiar face totul pentru a găsi o soluție pentru mine. Am simțit pentru prima oară că nu mai sunt privită de personalul medical ca o "enigmă", ci ca un caz care are rezolvare. Am mai simțit multă, multă dăruire, medici care te tratează și cu sufletul lor, nu doar cu soluții medicale / chirurgicale. Medici care te încurajează să iei legatura cu ei, orice problemă ai avea, medici pe care nu simți că-i deranjezi, conferențiari care-ți vorbesc cu empatie, de la egal la egal, care se asigură că ţi-au inteles problemele, temerile (chiar și emoţionale) şi care văd în tine un om, o viață, și nu doar o "problemă" medicală.

Mulțumesc, Alice, pentru că ai fost alături de mine, că m-ai învățat ce este dăruirea, sinceritatea, altruismul! Mulțumesc pentru că m-ai luat acasă la tine, în Istanbul, de Paştele Ortodox, ca să vopsim ouă şi nu m-ai lăsat singură în camera de hotel. Mulțumesc că ai trecut pe la hotel, doar să mă vezi, în clipele când aveam maxim nevoie de asta. Mulțumesc că ai reacționat când ți-am trimis prieteni diagnosticați grav în România şi i-ai ajutat să se trateze. Mulţumesc că mi-ai rămas prietenă și că ai fost aproape de fetița mea Alesia. Multumesc pentru că m-ai facut să înțeleg, cunoscându-te, ce înseamnă un OM autentic. Și mai sunt multe, multe altele pentru care îți mulțumesc... Mulţumesc pentru TOT!

Denisa Maxim

Am 72 de ani. Diagnosticul meu este unul grav: gonartroză bilaterală avansată la ambii genunchi. Tratamentele efectuate în ţară nu m-au ajutat foarte mult. Am avut, însă, marele noroc ca domnul Cristian Bălaşa, fiul unei prietene, să-mi povestească despre faptul că și-a rezolvat problemele grave de coloană operandu-se în Turcia, la clinica Anadolu, în anul 2011. A beneficiat de amabilitatea extraordinară a doamnei Alis, care acum m-a ajutat și pe mine să îmi rezolv problemele medicale și căreia îi mulțumesc din toată inima!

Mi-a povestit că a beneficiat de amabilitatea extraordinară, de bunavoința și eficiența doamnei Alice, care l-a ajutat foarte mult. A fost operat, iar starea lui s-a îmbunătățit considerabil. Mi-a vorbit la superlativ despre profesionalismul și grija medicilor şi a întregului personal, de condițiile deosebite din spital.

Am contactat-o pe doamna Alice. Bunăvoința şi promptitudinea ei au fost extraordinare. M-am operat în scurt timp, iar sănătatea și viața mea s-au schimbat fundamental în bine. Doamnei Alice şi personalului medical le adresez din inimă mulţumirile și recunoștința mea profunde pentru omenia, profesionalismul și exceptionala lor competență profesională. Le merită cu prisosință!

Sica Ban

Locuiesc în București. Am avut mari probleme cu coloana vertebrală, fiind operat de trei ori în România. Situația, însă, nu s-a rezolvat. Am aflat despre spitalul Anadolu și rezultatele sale excepționale. Doamna Alice, cu care am luat legătura, a fost de o excepțională amabilitate, rapiditate şi eficienţă.

Am fost internat și operat în clinica Anadolu. Competența, profesionaliamul cadrelor madicale, comportamentul lor au fost ireproșabile. Operația a reușit, m-am recuperat, iar viața mea s-a schimbat fundamental în bine. Recent, aflând că o prietenă de familie a mamei are probleme de sănătate asemănătoare, am contactat-o din nou pe doamna Alice. Aceasta a fost din nou de o amabilitate şi promptitudine deosebite. Îi adresez din toată inima multe mulțumiri şi cele mai bune gânduri. Ea merită toată recunoştinţa pentru eforturile pe care le face în folosul oamenilor.

Cristian Bălașa

“Când Dumnezeu vrea să te ajute, îţi trimite în dar un prieten!”

Acesta este motto-ul pentru tot ce ni s-a întâmplat! Păşeam singură pe un tărâm necunoscut, într-o ţară necunoscută, fără să cunosc limba turcă sau pe cineva acolo! În plus, purtam în braţe un copil de doar trei ani, bolnav de cancer, cu metastaze în abdomen, pentru a cărui salvare medicii români ridicau neputincioşi din umeri! Dar, așa cum spuneam, Dumnezeu ne-a trimis în dar un OM de nădejde, ce repede ne-a devenit un PRIETEN pentru totdeauna! Era Doamna Alice Abdi, de la Anadolu Hospital Istanbul! Din prima clipă, am simţit-o atât de caldă, de apropiată de noi, încât am uitat tot calvarul prin care treceam în acele clipe! Ne însoţea permanent în cabinetele medicilor unde aveam programările şi nu numai ca ne traducea din turcă în română şi invers, dar făcea cea mai bună adaptare a traducerii, chiar dacă erau termeni medicali.

Atât de mult am îndrăgit-o de-a lungul deselor controale în clinica turcă încât, chiar şi atunci când promovase (pe bună dreptate) şi nu mai era doar un simplu translator la Departamentul Pacienţi Internaţionali, o rugam să ne însoţească la întâlnirile cu medicii turci. Când spunem Turcia, întotdeauna ne gândim la Doamna Alice Abdi şi dacă astăzi fiul meu e bine este şi meritul dânsei, pentru ca a tradus, de fiecare dată, dialogul mamă-doctor foarte corect, foarte precis şi, în plus, ne-a făcut de fiecare dată să ne simţim în Turcia ca acasă!

Ori de câte ori am apelat pentru diverşi prieteni ca să îi ajute în grave probleme medicale, a făcut-o în cel mai scurt timp posibil şi cu maximă seriozitate! Nu numai că-i mulţumim aici şi acum şi mereu, dar ştie că Mihai şi mama sa o vor iubi veşnic pentru TOT ce a facut omeneşte posibil pentru noi!

Mihaela Ronţescu, mămică

De ceva timp căutam o rezolvare pentru problema mea medicală, iar ceea ce medicii din România mi-au propus m-a determinat să caut o soluție peste hotare. Am găsit-o la Yeditepe Universty Hospytals din Istanbul. Experiența minunată pe care am trăit-o în cadrul acestui spital o datorez în exclusivitate d-nei Alice Abdi Altîn, pe care am întîlnit-o în cadrul Departamentului Pacienți Internaționali.

Acest OM de o înaltă calitate profesională, devotat semenilor săi, care, indiferent de problemele personale din acea perioadă (nu demult își pierduse tatăl), nu a încetat să-mi fie alături pretutindeni, mereu atentă la nevoile celor din jurul său, caldă și prietenoasă. Alice, cuvintele nu pot exprima frumusețea sufletului tău!

Prin felul tău de a fi, m-ai ajutat să-mi depășesc temerile și, cu zâmbetul pe buze, să trec peste acele clipe grele din viața mea. Alice, pentru mine ești “ca o piatră șlefuită de vânt și ploi, ce răspândește în jur căldură și lumină”! Îți mulțumesc că exiști!

Margareta Cherţ